3-36

Tvåbarnsmamman släpper in en hantverkare. Vad han skriver på räkningen? De kan fortfarande inte tro det!

Bridget Stevens är en tvåbarnsmamma från Pennsylvania (USA). Hennes make Bobby är med den amerikanska armén på uppdrag utomlands i 6 månader . När den unga kvinnan upptäcker att värmen inte fungerar på vintern, kan hon då inte be sin man om hjälp, men vänder sig till hantverkaren Paul Betlyn. Vad som hände då berättar Bridget på sin Facebook-sida:

f094dae3883dbfbc933e7085783b403a-800x800

”Jag kom hem med mina två små killar och fann att det bara var 10 grader i huset. När jag vred upp termostaten, såg jag att aggregatet inte fungerade och jag ringde till  Paul Betlyns uppvärmnin och VVS-företag. Jag var ganska säker på att det skulle ta ett bra tag innan de kunde komma och hjälpa mig. Men Paul svarade omedelbart och gav mig olika instruktioner för att få igång värmen igen, men ingenting fungerade . Så han lovade att komma direkt för att reparera aggregatet.

Vanligtvis brukar min make hjälpa mig med sådant om något är trasigt i huset men nu var han ju utomlands och jobbade . När värmen fungerade igen, var jag lite orolig för vad det hela skulle kosta. Men på kvittot stod följande:

4a4d108e9330886a6666f24f0b034962

”Ingen värme. Kvällsutryckning . Rabatt för utlandsuppdrag 1 dollar”

När jag försökte ge honom pengar, sade han att 1 dollar inte var ett skämt.

Så tack vare Paul Betlyn, Är mitt hus varmt och skönt igen. ”

En liten, enkel gest som har den hjälpt den unga mamman och hennes familj oändligt mycket.
Trevligt att det finns sådana människor!

Tyckte du att det här var fint gjort? DELA i så fall med dina vänner och bekanta på Facebook!

loading...

Kommentarer