1-87

Mannen tyckte att hans fru bara gick hemma och slöade. Men sanningen?

En man var trött på att gå till jobbet varje dag medan hans fru bara var hemma.

Därför gick han ner på knä och bad en aftonbön: Kära Gud, jag går till jobbet och kämpar skiten ur mig sex dagar i veckan medan min fru bara går hemma och slöar. Jag skulle vilja byta plats med henne, bara EN enda dag.

Gud uppfyllde mannens önskan, och nästa morgon vaknade han med sin frus uppgifter att ta hand om. Han gick upp, gjorde frukost till frun, väckte barnen, tog fram deras kläder, gav dem frukost, gjorde lunch till dem att ta med till skolan, körde dem till skolan, tog familjens kläder till kemtvätten, handlade grönsaker, körde hem, satte grönsakerna i kylskåpet, betalade alla räkningar och gjorde familjens bokföring.

Sedan tömde han kattlådan och badade hunden, bäddade alla sängar, tvättade tvätten, dammsög skrubbade köksgolvet. Sedan körde han till skolan, hämtade barnen, lyssnade när de bråkade i baksätet, gav dem mat och såg till att de bytte om.

Sedan var det dags att skala potatis, laga mat, diska, städa köket, ta ut tvätten ur tvättmaskinen, se till att barnen borstade tänderna och var redo att gå till sängs.

Klockan nio på kvällen var han utmattad, men hans sysslor för dagen var inte färdiga. Nu var han tvungen att genomlida en omgång sex utan klagomål.

När han vaknade nästa morgon, knäböjde han vid sängen och sa: Käre Gud, jag förstår inte vad jag skulle ha trott när jag avundades min frus liv! Snälla, låt mig vara mannen i familjen igen. Jag förstår nu lektion.

Gud sa; Inga problem, men du måste vänta nio månader för du blev nämligen gravid igår kväll…….

Tyckte du att det här var roligt? DELA i så fall med dina vänner på Facebook!

loading...

Kommentarer