3-72

Man med alzheimers åt 4 msk kokosolja per dag under 2 månader och DETTA skedde med hans hjärna!!

Under det senaste året har jag läst mycket om att naturlig ekologisk kokosolja är bra för huden och håret. Jag har en stor burk av det hemma. Jag har sett en stor skillnad på min hud och smidighet, liksom glans i håret. Föga anade jag, att vad jag hade i mitt badrum också kan ätas och kan hjälpa till mot många sjukdomar.

Som du kommer att höra i det här videoklippet, kan intag av kokosolja också hjälpa till med dessa sjukdomar:

(1) ALZHEIMERS
(2) PARKINSONS
(3) ALS
(4) EPILEPSI
(5) DEMENS
(6) SCHIZOFRENI
(7) AUTISM
(8) MULTIPEL SKLEROS
(9) Huntingtons
(10) DIABETES

Dessutom har KOKOSOLJA visat sig vara en naturlig antibiotika, som kan hjälpa till att döda virus genom att hålla bakterienivån i kroppen nere.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna fantastiska video med dina vänner på Facebook!

loading...

Kommentarer