3-67

Mamman uppmanar ALLA att kasta hushållsmaskinen OMEDELBART! Hennes skäl är chockerande…

Cassie Hodges och hennes partner Mark hade just kommit hem från en lång dag på jobbet och de funderade över vad de skulle äta till middag. Det var då Mark beslutat att laga en måltid som skulle lämna dem båda ärrade för livet, bokstavligen.

Mark bestämde sig för att laga en soppa i deras tryckkokare för att spara tid.

25 minuter senare gick jag in i köket med vår 12-veckor gamla son, jag ropade till Mark att soppan var klar. Han kom in och jag la vår son i vardagsrummet för att hjälpa till med  middagen. Jag sa till våra två äldre barn att gå och sitta med honom.

Det var då de hörde en klickande ljud från tryckkokaren!

I nästa ögonblick exploderade tryckkokaren och den kokande soppan slungades ut över dem båda.

41

När hon kom till sjukhuset berättade läkarna för Cassie att över 12% av hennes hud var täckt av brännskador. Det skulle ta veckor att läka och att få tillbaka frisk hud.

Jag har aldrig känt en sådan smärta i mitt liv. Sa Cassie.

42

Så här illa såg det ut!

44

Även om en situation som denna är skrämmande, vet Mark och Cassie att det kunde vara så mycket värre.
Jag är okej, men jag vill dela min historia. Dessa tryckkokare är inte säkra! Jag vill att folk ska vara medvetna om farorna.

45

Se själv i videon här nedanför hur det ser ut när en tryckkokare exploderar:

Dela gärna denna viktiga artikel med dina vänner på Facebook!

loading...

Kommentarer