svigerdatter1

Hon hittar sin sons hustru NAKEN på soffan. Anledningen? Jag skrattar så jag gråter!

En mamma kommer på spontanbesök hos sin nygifta son som just hade flyttat in med sin fru. Hon ringer på hemma hos dem och sedan går hon in, eftersom att dörren inte är låst. Hon får en chock när hon kommer in. På soffan ligger hennes svärdotter – naken.

Skamsen svärmor frågar, ”Vad gör du?”

Den unga kvinnan svarar: ”Jag väntar på din son, Daniel, som kommer hem från jobbet.”

”Men du är helt naken”, svarar svärmodern.

”Detta är min kärleksklänning”, förklarar hon.

Detta tror inte modern ett dugg på. ”Kärleksklänning, nej, det är nonsens. Du är helt naken. ”

”Och? Daniel älskar mig i denna outfit. Det gör honom lycklig – och när han är glad, är jag glad ”, svarar dotter.

Särmorden gå hem och fundera på det. Trots allt, önskar hon att hon och hennes man kommer att njuta tillsammans lite mer. När hon kommer hem, tar hon av sig kläderna, hoppar in i duschen, sprejar på sig sin bästa parfym innan hon lägger sig naken på soffan – spänd på en reaktion av hennes make. När han äntligen kommer hem från jobbet, ser han sin fru ligga på soffan.

”Vad gör du?” Frågar han.

Hon svarar; ”Detta är min kärleksklänning”.

”Det ser ut som att du behöver stryka den. Vad blir det till middag? ”

DELA denna artikeln om du log!

loading...

Kommentarer